top of page
  • amorapsychotherapi

Ons Innerlijk Kind

Bijgewerkt op: 3 dec. 2022

Een klein kind is afhankelijk van zijn ouders/verzorgers. Hij heeft geduldige,liefdevolle aandacht nodig, lichamelijke koestering, respectvolle erkenning van zijn gevoelens, troost als hij verdrietig is, mogen wegkruipen bij zijn verzorgers als ie bang is. En echte aandacht voor alles wat ie bezig is te ontdekken en te leren.

Zo.n kind ontwikkelt gezonde zelfliefde.Hij is goed zoals ie is, komt voor zichzelf op als het nodig is, en zijn lievensovertuiging is positief.


Recente blogposts

Alles weergeven

Werken met dromen in therapie.

Dromen kunnen je behulpzaam zijn bij bewustwording. Ze kunnen je bewust maken van wensen en gevoelens die je onderdrukt. En zo bijdragen aan heling. Personen en situaties uit de buitenwereld kunnen f

De toeschouwer in ons.

Psychosynthese zegt het zo pakkend: Ïk heb een lichaam, maar ik ben mijn lichaam niet". "Ik heb gedachten, maar ik ben mijn gedachten niet". "Ik heb gevoelens, maar ik ben mijn gevoelens niet". "Ik he

Rouwen

Bij leven hoort verlies. Van mensen van wie je houdt, of leuk werk dat ophoudt. Of verlies van je jeugd,, of van je gezondheid. Om verlies rouwen heeft vele gedaanten. Voor sommigen is boos zijn gemak

コメント


bottom of page