top of page
  • amorapsychotherapi

Wanneer de diepte in?

Bijgewerkt op: 3 dec. 2022

Anders leren denken en anders leren doen: dat beogen cognitieve therapie en

gedragstherapie. Je wordt je bewust van gedachte- en gedragspatronen die je probleem in stand houden. En die kun je door oefening vervangen door positieve, vruchtbare gedachten en idem gedrag.

Maar soms is dat niet genoeg, en is diepte-emotionele therapie aangewezen. Innerlijk Kindwerk is dan nodig. Een volgende keer hierover meer.

Recente blogposts

Alles weergeven

Psychosynthese zegt het zo pakkend: Ïk heb een lichaam, maar ik ben mijn lichaam niet". "Ik heb gedachten, maar ik ben mijn gedachten niet". "Ik heb gevoelens, maar ik ben mijn gevoelens niet". "Ik he

Bij leven hoort verlies. Van mensen van wie je houdt, of leuk werk dat ophoudt. Of verlies van je jeugd,, of van je gezondheid. Om verlies rouwen heeft vele gedaanten. Voor sommigen is boos zijn gemak

Onbewuste overtuigingen kunnen je flink dwars zitten in je werk en werkomgeving ,zoals: 1..Ik kan niet gemist worden. 2..Ik voel me verantwoordelijk .3.Wat ik ook doe, het is nooit genoeg. De mens he

bottom of page