top of page
  • amorapsychotherapi

Wat heb ik geleerd van mijn leven?

Nu ik zelf ouder wordt merk ik dat mijn geestelijk deel steeds meer aandacht opeist.

Dat uit zich onder andere in evaluatie van mijn leven. Ik heb zeer veel PSYCHISCHE ballast kunnen opruimen .en dat maakte de weg vrij voor een veel reeler en positiever beeld van mijn medemens.Dat is één aspect.


Een ander aspect is dat geestelijke WAARDEN nu veel belangrijker zijn: liefde, empathie, het besef van voortdurende verandering en groei van alles wat op aarde leeft, het besef ook dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.


En ook dat ieder mens leeft en handelt naar wat hij vermag binnen zijn beperkingen (en de levensfase die hij doormaakt). Dat vooral maakt de weg vrij voor VERGEVE


En dan is er terugkijkend het aspect van onze TALENTEN: welke hebben we verder ontwikkeld, met welke wil je vooral verder?Waar beleef je heel veel plezier aan?

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In Door de poort van de dood, teksten en meditaties van Rudolf Steiner, zegt hij over de doden het volgende: " wij zijn niet van hen gescheiden door onze realiteit, wij zijn alleen van hen gescheiden

Hans Stolp beschrijft in zijn boek met bovenstaande titel helder de stadia waar de mens na zijn dood doorheen gaat.. Als je ophoudt de dood als een taboe te beschouwen en je gaat verdiepen in wat hier

bottom of page