top of page
  • amorapsychotherapi

Ga van je zelf houden

Bijgewerkt op: 3 dec. 2022

Liefde is de basis van het bestaan, de bron.

Een kind dat al vroeg liefde tekort kwam gaat onbewust geloven dat hij geen liefde verdient.

Hoe ga je nou later in het leven van jezelf houden?

Door gebruik te maken van het plastische brein! Nieuwe neuronenpaden maken door inprenting. Door bij voor beeld in de spiegel tekijken en tegen jezelf Ik hou van je te zeggen.

Daar komen onmiddellijk negatieve gedachten bij op .Die accepteer je gewoon.! Ze mogen er ook zijn.Recente blogposts

Alles weergeven

Werken met dromen in therapie.

Dromen kunnen je behulpzaam zijn bij bewustwording. Ze kunnen je bewust maken van wensen en gevoelens die je onderdrukt. En zo bijdragen aan heling. Personen en situaties uit de buitenwereld kunnen f

De toeschouwer in ons.

Psychosynthese zegt het zo pakkend: Ïk heb een lichaam, maar ik ben mijn lichaam niet". "Ik heb gedachten, maar ik ben mijn gedachten niet". "Ik heb gevoelens, maar ik ben mijn gevoelens niet". "Ik he

Rouwen

Bij leven hoort verlies. Van mensen van wie je houdt, of leuk werk dat ophoudt. Of verlies van je jeugd,, of van je gezondheid. Om verlies rouwen heeft vele gedaanten. Voor sommigen is boos zijn gemak

Komentarze


bottom of page